Narrowcasting slijterij

Narrowcasting in een slijterij, heeft dat toegevoegde waarde? Jazeker, het is de ideale mogelijkheid om je klanten te informeren over je producten, om aantallen voorraad kenbaar te maken, om je klanten op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen en om hen te vermaken.

Waarom narrowcasting bij een slijterij?

Voor een goede wijn of een speciaal biertje gaan veel Nederlanders liever langs de slijterij dan even snel naar de supermarkt. De toegevoegde waarde van een slijterij is het gevarieerde aanbod en het advies van het deskundige personeel. Met narrowcasting kan dit gevoel worden vergroot en kunnen er bovendien nieuwe elementen worden toegevoegd. Zo kun je een narrowcastingscherm bij de populairste producten hangen en extra informatie geven. Maar ook in de rest van de winkel kun je schermen ophangen om bepaalde wijnen te etaleren of om aanbiedingen aan te prijzen.

Een ander voordeel van een narrowcastingscherm is het vermaken van de klant wanneer zij in de rij staan. Het is een tevens een uitgelegen mogelijkheid om juist dan je bedrijfsfilmpje te laten zien of klanten op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

Narrowcasting kan het hele jaar worden ingezet. Maar er zijn bepaalde feestdagen dat ze extra handig zijn, denk bijvoorbeeld aan de maand december. Deze maand draait om lekker eten en drinken tijdens het kerstdiner of feesten tijdens oud en nieuw. Juist op deze drukke momenten is het handig dat klanten op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen en is het handig om mooie producten uit te lichten.

Software narrowcasting

Je wilt natuurlijk niet een ingewikkeld software systeem waarbij het lastig is om een bericht te plaatsen of aan te passen. Bij Channel4you maken we geen gebruik van ingewikkelde apps maar kun je via een webbrowser inloggen en je boodschap aanpassen. De beginpagina toont alle nuttige informatie over je advertenties en schermen. Je ziet direct welke advertentie op dat moment actief is en welke media er op je scherm getoond worden.

Narrowcasting Channel4you

Met de narrowcastingschermen van Channel4you bied je extra service, heb je extra zichtbaarheid van jouw producten en zorg je voor meer winkelbeleving. Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke software en ontdek alle mogelijkheden.

Meer weten over narrowcasting in een slijterij? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.