Narrowcasting snackbar

Tegenwoordig kun je in een snackbar of cafetaria niet meer om een narrowcastingscherm heen. De schermen zijn geschikt voor het tonen van het menu. Maar dat is niet alles! Een narrowcastingscherm kan ingezet worden voor diverse soorten informatie, waarmee een optimale beleving gecreëerd wordt voor de gasten. Wil jij graag de verkoop binnen jouw snackbar stimuleren? In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden en voordelen van narrowcasting.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een lokale manier van adverteren. Je zend informatie uit naar een beperkte doelgroep. In dit geval de bezoekers van jouw snackbar of cafetaria. Doordat je direct jouw doelgroep bereikt, kun je een gerichte boodschap zenden.

De opties voor jouw snackbar

Gastvrijheid in de horeca is een van de belangrijkste kernwaardes, narrowcasting helpt daarbij. Zo kun je de gast tijdens het wachten vermaken door het laatste nieuws te tonen. Maar met een narrowcastingscherm kun je de klant ook informeren over speciale aanbiedingen of acties waardoor er sneller impulsaankopen worden gedaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het menu, de openingstijden en andere belangrijke zaken te delen met de aanwezige klanten. Voor grotere horecagelegenheden worden onze narrowcastingschermen ook gebruikt als wegbewijzering of als countdown naar de volgende bestelling. Genoeg redenen om narrowcasting ook bij jouw snackbar in te zetten!

Voordelen narrowcasting

  • Zichtbaarheid vergroten.
    Door narrowcastingschermen in te zetten, valt jouw menu beter op. Maar ook kun je er voor kiezen om advertenties te laten draaien bij aangesloten bedrijven in de regio, waardoor jouw snackbar ook daar onder de aandacht komt.
  • Je bent al zichtbaar vanaf 50,- per maand.
  • Je bereikt jouw doelgroep onder andere in heel Noord-Holland.

Narrowcastingsoftware

Je verandert gemakkelijk en snel je marketinguiting door middel van onze software. Hiervoor hoef je geen ingewikkelde software of apps te downloaden. Onze narrowcastingsoftware is zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar op desktop en smartphone.

Zij gingen je al voor

Bij Channel4you hebben we ruim 15 jaar ervaring met narrowcasting. Zo kun je onze narrowcasting vinden bij onder andere De Vlaamsche Reus in Haarlem en Koppes Snacks in Santpoort-Noord.

Ik wil narrowcasting in mijn snackbar!

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van narrowcasting? Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.