Narrowcasting tandartspraktijk

Als tandarts of mondhygiënist heb je dagelijks te maken met patiënten in de wachtruimte. Narrowcasting geeft je de mogelijkheid om deze patiënten informatie te geven over de praktijk terwijl zij aan het wachten zijn. Het geeft de patiënten duidelijkheid over bijvoorbeeld de wachttijd of de openingstijden. De schermen en software van Channel4you maken het gemakkelijk om iedere soort content in jouw tandartspraktijk te casten.

Waarom narrowcasting in een tandartspraktijk?

In een wachtruimte ontstaan irritaties vrij gemakkelijk bij te lange wachttijden. Door middel van narrowcasting in de wachtkamer van de tandartspraktijk kun je bijvoorbeeld de actuele wachttijd of nieuws met de patiënten delen. Dit zorgt voor duidelijkheid en tevreden patiënten. Narrowcasting schermen verhogen de sfeer en bieden de mogelijkheid om patiënten, personeel en bezoekers van alle nodige informatie te voorzien. Kortom, narrowcasting is niet meer weg te denken uit de tandheelkunde.

Hoe kun je gebruik maken van narrowcasting in een tandartspraktijk?

Zowel extern als intern bieden narrowcasting schermen veel toegevoegde waarde voor tandartspraktijken. Extern kijken we naar de patiënten en bezoekers. De patiënten en bezoekers kun je niet alleen voorzien van informatie over de actuele wachttijden, maar ook van informerende of entertainende video’s en praktijkinformatie. Dit heeft indirect ook een positief effect voor de interne partij. Als praktijkinformatie en welgestelde vragen namelijk duidelijk worden weergegeven in de wachtruimte, worden veel vragen van de bezoekers alvast beantwoord. Dit vermindert de werkdruk op het personeel van de tandartspraktijk.

De mogelijkheden van narrowcasting in tandartspraktijken op een rij

  • Informatie over de actuele wachttijden
  • Informatieve of entertainende video’s
  • Lokaal of internationaal nieuws
  • Praktijkinformatie
  • Bewegwijzering/plattegrond
  • Aanwezigheid van tandartsen/mondhygiënisten
  • Openingstijden

Software narrowcasting

Narrowcasting (het weergeven van informatie op een beeldscherm) wordt makkelijk gemaakt met de software van Channel4you. Content kan gemakkelijk worden beheerd en aangepast. Veranderen de wachttijden van jouw tandartspraktijk? Dit is geen probleem, je past de informatie eenvoudig en snel aan. Channel4you beschikt over de meest betrouwbare software voor narrowcasting op de markt, je kunt er altijd op vertrouwen.

Narrowcasting Channel4you

Wil jij narrowcastingschermen met een gebruiksvriendelijke software in jouw tandartspraktijk? Kies dan voor de schermen en software van Channel4you. Zo kun jij je patienten goed op de hoogte houden met alle nodige informatie. Benieuwd wat Channel4you voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.