Narrowcasting voor Horeca

Als er een branche is waar narrowcasting bij uitstek geschikt voor is, dan is het zeker de horecabranche. Met narrowcasting kun je jouw klanten van informatie voorzien en de beleving vergroten. Van digitale menu’s, aanbiedingen, tot speciale arrangementen: met onze narrowcasting schermen is het allemaal mogelijk!

Een eigen scherm van Channel4you

Narrowcasting is het weergeven van informatie op speciale beeldschermen. Het is gericht op een specifieke doelgroep en specifieke plek. Content wat weergegeven wordt op een scherm kan informatief zijn maar kan ook een reclameboodschap bevatten. Het is een digitale vorm van communicatie. Je kunt als horecagelegenheid zelf bepalen waar de schermen komen te hangen en wat op het beeldscherm wordt getoond. Dit kan bijvoorbeeld het maandmenu zijn, een broodje van de week of een nieuw arrangement.

Met een druk op de knop kun je jouw boodschap eenvoudig en snel aanpassen, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Nieuwe gerechten of nieuwe prijzen? Je past het eenvoudig aan. Daarnaast scheelt het ook een hoop drukwerk waar hoge kosten bij komen kijken. Een eigen scherm is zeer effectief en kan op verschillende manieren ingezet worden!

Channel4you Narrowcasting voor Horeca

Adverteer met Channel4you in de regio

Door een unieke indeling op het beeldscherm adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Op deze manier kun je jouw horecagelegenheid ook op andere locaties in de regio laten zien. Je advertentie wordt regionaal meer dan 50.000 keer getoond aan jouw doelgroep. Hiermee wordt de kracht van herkenning nog meer versterkt. Door op deze manier te adverteren bereik je je doelgroep sneller, eenvoudiger en doelgericht.

Klant aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over Channel4you. Het is een bedrijf dat er voor zorgt dat al uw wensen geregeld worden en zeer behulpzaam als je er niet meer uit komt om iets op je scherm te plaatsen. Het scherm is een goede uiting voor je reclame in je zaak het wordt altijd zeer goed bekeken en wat ook goed bekeken wordt is het nieuws dat constant bijgehouden wordt. Iedereen bij ons in de zaak is enthousiast over het scherm en wij zijn ook erg tevreden. Vooral over het feit dat je zelf ook nog op andere schermen kan adverteren.
Wij zeggen; doen, en laat je overal zien. Het drukt de onkosten ten opzichte van adverteren, je draait het hele jaar en een (gedrukte) advertentie valt maar 1 keer per week in de bus en wordt slecht bekeken. Koppes Snacks – Santpoort-Noord

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.