Narrowcasting voor reisbureaus

De afgelopen jaren is er in de reisbranche heel wat veranderd. Met de opkomst van het internet werd het voor tussenpersonen steeds lastiger om toegevoegde waarde te bieden. De consument heeft meer macht gekregen en kan vandaag de dag alles online vinden en boeken. Van vlucht tot accommodatie of zelfs een complete pakketreis. Hoe zorg je ervoor dat je als reisbureau onder de aandacht komt? Met welke marketingmiddelen trek je jouw doelgroep daadwerkelijk de winkel in? Narrowcasting voor reisbureaus is de oplossing!

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het weergeven van (dynamische) content op een beeldscherm. Een filmpje, reviews, actuele aanbiedingen, last-minutes. Je bepaalt zelf waar het scherm wordt opgehangen en wat op het scherm te zien is! Met een druk op de knop kun je de informatie op jouw scherm eenvoudig en onbeperkt aanpassen. Een eigen scherm kan voor een reisbureau op vele manieren worden gebruikt en is een geweldig alternatief voor de traditionele media als posters en borden.

Een blikvanger in de winkelstraat

Een narrowcasting scherm aan de etalageruit is een echte blikvanger in de drukke winkelstraat. Met onze narrowcasting schermen maak je van voorbijgangers potentiële klanten! Eenmaal binnen in de winkel kan het scherm het verkoopproces ondersteunen. De klant kan bijvoorbeeld geïnformeerd worden over de top 10 vakantiebestemmingen en last-minute aanbiedingen.

Adverteer als reisbureau in de regio

Het narrowcasting concept van Channel4you gaat nog een stap verder dan alleen een scherm. Naast een beeldscherm adverteer je in het schermnetwerk van Channel4you. Zo kun je jouw reisbureau ook op diverse locaties in de regio onder de aandacht brengen. Je advertentie wordt regionaal meer dan 50.000 keer getoond aan jouw doelgroep. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Je kunt zelf heel eenvoudig, snel en onbeperkt aanpassingen doorvoeren. Door op deze manier te adverteren kun je als reisbureau op een effectieve en unieke manier je doelgroep bereiken.

Het display van Channel4you in mijn vakantiereiswinkel geeft mij de mogelijkheid om a la minuut diverse acties op “mijn” bovenscherm te vermelden. Het heeft een professionele uitstraling en de attractiewaarde is optimaal. Ook de kracht van het herhalen van mijn reclameboodschap op het onderste gedeelte van het scherm bij diverse, zelf te selecteren en te rouleren, bedrijven in de regio geeft mij de vrijheid om zelf te kiezen voor het vergroten van naamsbekendheid enerzijds of actiematige communicatie anderzijds. De flexibiliteit en het gebruik van het systeem is zeer prettig.

Ferry Oostmeijer, Reis & Zo – IJmuiden

Channel4you

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.