Promotie in eigen slagerij

Door middel van narrowcastingschermen kan je binnen een slagerij promotie maken voor je eigen producten. De wachtende in de rij zien op de schermen bijvoorbeeld het product van de week of een speciale aanbieding. Over die mogelijkheden geven we vandaag meer informatie!

Gericht lokaal adverteren

De narrowcastingschermen van Channal4you geven je de mogelijkheid om je lokale zichtbaarheid te vergroten door advertenties op een eigen beeldscherm. Zo creëer je meer naamsbekendheid door jouw advertenties op ons schermnetwerk in de regio te vertonen. Je advertentie wordt regionaal gemiddeld 50.000 keer getoond per maand! Meer informatie over lokaal adverteren vind je hier. Daarnaast promoot je eigen producten of aanbiedingen op een manier die in het oog springt. Door herhaling en de impact van beelden op een televisiescherm onthoudt men jouw promotie. Want zeg nou zelf, dat prachtige stuk vlees dat voorbij komt op zo’n scherm, dat wil je hebben!

Narrowcasting in de slagerij

De narrowcastingschermen zorgen in een slagerij voor unieke kansen. Op de schermen kunnen speciale aanbiedingen, de weekaanbieding of vers belegde broodjes langskomen. Op die manier geef je de (wachtende) klanten een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. De klanten in de rij raken geënthousiasmeerd wanneer ze een prachtig product voorbij zien komen op een narrowcastingscherm en zijn eerder geneigd om nog een extra aankoop te doen. De ultieme kans dus om bepaalde producten uit te lichten!

Voor elke branche

Communiceren via narrowcastingschermen is voor veel branches zeer effectief. Naast advertenties promoot je op een in het oog springende manier jouw producten en/of diensten. Benieuwd wat we binnen jouw branche kunnen betekenen? Maak een afspraak met Channel4you.

Narrowcasting Channel4you in eigen slagerij

Met de narrowcastingschermen van Channel4you inspireer en informeer je (potentiële) klanten, heb je extra zichtbaarheid van jouw diensten en zorg je voor meer beleving in jouw slagerij. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke software en ontdek alle mogelijkheden.

Meer weten over narrowcasting in een slagerij of andere branche? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.