Regionale marketing voor een doelgroep via narrowcasting van Channel4you

Narrowcasting van Channel4you is een betaalbare en effectieve manier van regionale marketing. Door middel van schermen bereik je direct jouw doelgroep. Deze manier van marketing zorgt voor bekendheid doordat het straalt in jouw etalage of boven de kassa! Hierdoor valt jouw advertentie direct in het oog. Voor lokale ondernemers bestaat de mogelijkheid om zich toe te voegen aan een schermnetwerk in de regio. Zo bereik je direct de lokale en regionale doelgroep.

Lokale marketing

De narrowcastingschermen van Channel4you vallen op naast alle offline marketing, zoals posters of borden. Je kunt als ondernemer een scherm ophangen in jouw eigen winkel. Je hebt al een eigen scherm vanaf € 80,-. waarop je kunt adverteren. Zo maak je gebruik van een opvallende lokale marketing mogelijkheid.

Lokale marketing mogelijkheden

Als je lokaal wilt adverteren op je eigen scherm zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt advertentiecampagnes promoten op je eigen scherm door onze software. Deze software is simpel in gebruik en wordt regelmatig geüpdatet.

Daarnaast is het mogelijk om een Facebook- en Instagramkoppeling aan te zetten. Via de software kun je de socialmediakanalen koppelen aan de schermen. Zo promoot je jouw populairste posts, mooiste foto’s en beste producten op de schermen.

Regionale marketing

Wanneer je een scherm in je eigen winkel hebt hangen kun je aansluiten bij het schermnetwerk. Het schermnetwerk is een netwerk vol ondernemers die gebruik maken van de narrowcastingschermen die met elkaar gekoppeld zijn. Stuk voor stuk opvallende lokale marketingmogelijkheden die samen een schermnetwerk vormen. Wanneer je je aansluit bij dit netwerk wordt jouw advertentie 50.000 keer per maand getoond aan jouw doelgroep. Verspreid door de hele regio dus! Benieuwd naar alle locaties? Dat hebben we letterlijk in kaart gebracht. Zie hier alle locaties van de narrowcastingschermen van Channel4you.

Branches

Het schermnetwerk is actief in verschillende branches. Bekijk hier onze branche-pagina.

Effectieve regionale marketing met Channel4you

Met de narrowcastingschermen van Channel4you inspireer en informeer je (potentiële) klanten en werknemers, creëer je extra zichtbaarheid voor jouw diensten en zorg je voor meer beleving binnen jouw organisatie. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke software en ontdek alle mogelijkheden!

Meer weten over narrowcasting? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.