Rijschool promoten

Als rijschool is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio. Maar hoe vergroot je de naamsbekendheid in de omgeving en zorg je voor meer leerlingen? Ga je voor een advertentie in de krant, flyeren in de omgeving of kies je voor online, met een eigen website en social media accounts? Kies je voor veel aandacht (massa) of gerichte interesse? Door narrowcasting is jouw rijschool zichtbaar op de plaatsen waar jouw doelgroep komt. Meer weten? Lees snel verder.

Lokaal adverteren

Het weergeven van informatie op beeldschermen wordt narrowcasting genoemd. Met het narrowcastingsysteem van Channel4you bepaal je zelf welke content op het beeldscherm wordt getoond. Door een unieke indeling op de beeldschermen van Channel4you adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven.

Herhaling is de kracht van de boodschap

Je advertentie wordt regionaal gemiddeld 50.000 keer per maand getoond aan jouw doelgroep (op basis van 10 locaties). Om een boodschap te onthouden moet de ontvanger de boodschap meerdere keren zien. De narrowcasting schermen van Channel4you herhalen berichten waardoor de boodschap beter blijft hangen bij de doelgroep.

Met een druk op de knop kun je jouw boodschap eenvoudig en snel aanpassen. Een nieuwe actie, rijinstructeur of openstaande vacature? Je past het eenvoudig aan.

De juiste doelgroepbenadering

Voor de beste doelgroepbenadering moet je je in je leerlingen, de doelgroep, verdiepen. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wie is mijn doelgroep (leeftijd, geslacht, etc.)
  • Waar zitten ze (waar wonen ze, waar komen ze graag, waar kan ik ze bereiken, etc.)
  • Wat zijn hun interesses en behoeftes (hoe kan jij je doelgroep als rijschool helpen?)

Door inzicht te hebben in bovenstaande vragen weet je hoe je jouw doelgroep het best kan bereiken en kun je jouw advertentie hier op aanpassen. Is jouw doelgroep vaak in de sportschool te vinden? Zorg dat je adverteert bij sportscholen in de regio! Heeft jouw doelgroep behoefte aan duidelijkheid en transparantie? Pas je advertentie hierop aan door een vaste pakketprijs te tonen in plaats van de prijzen voor een losse les. 

Zichtbaar in de regio

Om nieuwe leerlingen te werven is het belangrijk om je naamsbekendheid te vergroten. Door een unieke indeling op de beeldschermen van Channel4you adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Op deze manier kun je jouw rijschool op verschillende locaties in de regio laten zien. Door bij de juiste bedrijven te adverteren kun je heel doelgericht jouw doelgroep bereiken.

Gericht, lokaal adverteren? Channel4you is de ideale manier om jouw rijschool te promoten en nieuwe leerlingen te werven. Wij weten jouw doelgroep te bereiken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.