Sportschool promoten

Als sportschool heb je te maken met vele concurrenten. Promotie en marketing is binnen de sportschoolbranche daarom erg belangrijk. Hoe kun je nieuwe klanten werven voor je sportschool? Maar misschien nog wel belangrijker: hoe behoud je de huidige leden?

Narrowcasting binnen de sport- en fitnessbranche

Schermen en Tv’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de meeste sportscholen. Het biedt entertainment maar is ook zeer geschikt als communicatiemiddel. Creëer een band met je leden en vertel ze alles over de lessen, acties, openingstijden en het laatste nieuws. Het is niet alleen een snelle manier van communiceren maar ook een stukje extra service.

Het weergeven van informatie op beeldschermen wordt narrowcasting genoemd. Met het narrowcastingsysteem van Channel4you bepaal je zelf welke content op het beeldscherm wordt getoond. Met een druk op de knop kun je jouw boodschap eenvoudig en snel aanpassen, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Een nieuwe groepsles, speciale actie of aangepaste openingstijden? Je past het eenvoudig aan. Op deze manier verhoog je de betrokkenheid en creëer je een band met je leden.

Werven van nieuwe leden

Om nieuwe leden aan te trekken is het belangrijk dat je online goed gevonden kan worden. Denk aan een goede website en andere online activiteiten, zoals het gebruik van social media. Deze kanalen kunnen ingezet worden om nieuwe klanten te bereiken en te informeren. Maar ook om bestaande leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen, nieuw lesaanbod, open dagen en lesroosterwijzigingen. Veel mensen die lid worden van een sportschool komen uit de omgeving. Om potentiële leden te bereiken is het daarom belangrijk om zichtbaar te zijn in de omgeving.

Zichtbaar in de regio

Om nieuwe leden te werven is het belangrijk om je naamsbekendheid te vergroten. Dit kun je bereiken door zichtbaar te zijn in de regio. Door een unieke indeling op de beeldschermen van Channel4you adverteer je samen met andere lokale ondernemers in door jouw gekozen bedrijven. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Op deze manier kun je jouw sportschool ook op andere locaties in de regio laten zien. Door bij de juiste bedrijven te adverteren kun je heel doelgericht jouw doelgroep bereiken.

Direct communiceren met je leden en tegelijkertijd je zichtbaarheid in de regio vergroten? Channel4you is de ideale manier om jouw sportschool te promoten en nieuwe leden te werven! Bereik je je doelgroep sneller, eenvoudiger en doelgericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.