Promotie voor fysiotherapeuten.

Narrowcasting in de wachtruimte van uw fysiopraktijk?

In de fysiotherapie branche worden steeds vaker narrowcasting schermen gebruikt. Het is een ideaal middel om te communiceren met patiënten en het wachten in de wachtruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Toon bijvoorbeeld het nieuws, laat de wachttijden zien of deel informatieve video’s.

channel4you
Channel4you Fysiotherapeut

Een geweldige wachtverzachter

Voordat een consult begint moet er vaak gewacht worden in de wachtruimte. Wachten is nooit leuk. We hebben het allemaal druk en besteden onze tijd het liefst zo nuttig mogelijk. Narrowcasting maakt het wachten leuker en nuttiger! Je kunt relevante informatie tonen en zo vaak wisselen als je wilt. Narrowcasting toepassingen binnen de fysiotherapie Narrowcasting kan in een fysiotherapiepraktijk op verschillende manieren ingezet worden. Vaak wordt het scherm in de wachtruimte geplaatst, maar het kan natuurlijk ook in de behandelruimte of boven de receptie gehangen worden.

Algemene zaken

Er zijn talloze dingen die je kunt communiceren op de schermen. Denk aan algemene zaken zoals het weerbericht of het laatste nieuws. Ook belangrijke mededelingen of informatie over de behandelingen kunnen een goede toevoeging zijn.

Weetjes en tips

Fysiotherapeuten kunnen klanten ook weetjes en tips delen via de schermen. Werknemers zitten vaak verkeerd en tijdens verhuizingen hebben mensen de neiging te zwaar of verkeerd te tillen: handige informatie voor in de wachtkamer.

Wachttijden

Beter geïnformeerde patiënten zijn vaak tevreden patiënten. Door de wachttijden te tonen, weten ze waar ze aan toe zijn en hebben ze meer begrip voor uitloop.

Facebookberichten

Is jouw fysiotherapiepraktijk actief op social media? Stel dan éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch je nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm. Je kunt ook aangeven hoeveel nieuwe berichten je wilt en wanneer oude berichten niet meer getoond moeten worden.

Narrowcasting van Channel4you

Narrowcasting verzacht de wachttijd en is tegelijkertijd een efficiënt communicatiemiddel. Een beeldscherm in de wachtkamer is actueel, dynamisch en zorgt voor een professionele uitstraling.

Lees meer >

Channel4you Fysiotherapeut
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450  of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.