Narrowcasting bij gemeentes

Maatwerk narrowcasting oplossingen voor de Gemeentelijke sector

channel4you
Channel4you Gemeenten

Gemeenten

Narrowcasting bij gemeentes is een groeiende branche binnen de digitale communicatie. Narrowcasting verwijst naar het gebruik van digitale schermen om specifieke informatie over te brengen naar een specifiek publiek op een specifieke locatie. Bij gemeentes wordt narrowcasting vaak gebruikt om burgers en bezoekers van de gemeentelijke diensten te informeren over het laatste nieuws, evenementen, verkeersinformatie, openbare werken en andere gemeentelijke aangelegenheden.

De schermen worden vaak geplaatst op openbare plaatsen, zoals gemeentehuizen, winkelcentra, sportcentra, bibliotheken en andere openbare gebouwen. Met behulp van narrowcasting kunnen gemeentes burgers effectief bereiken en informatie delen op een manier die gemakkelijk toegankelijk is en die de betrokkenheid van burgers bij de gemeenschap vergroot. Wij schreven een blog over narrowcasting bij gemeentes

Narrowcasting biedt ook voordelen voor de gemeente zelf, omdat het kan bijdragen aan het verminderen van de kosten voor het drukken en verspreiden van papieren flyers en brochures. Daarnaast kan het gebruik van narrowcasting de gemeente helpen bij het optimaliseren van communicatie en het beheer van informatie, wat de efficiëntie en effectiviteit van de dienstverlening kan verhogen.

De branche van narrowcasting bij gemeentes groeit snel, mede dankzij de voordelen die het biedt voor zowel gemeentes als burgers. Door technologische ontwikkelingen worden narrowcastingoplossingen steeds geavanceerder, waardoor gemeentes steeds meer mogelijkheden hebben om hun boodschap te verspreiden.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450  of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.