Narrowcasting voor makelaars

Narrowcasting schermen in de makelaardij?

Als makelaar wil je opvallen, de aandacht trekken en zorgen voor een goede naamsbekendheid. Steeds meer makelaars beseffen dat het belangrijk is om online zichtbaar te zijn. Een juiste online marketingstrategie kan enorm waardevol zijn, maar een goede ‘offline’ zichtbaarheid is minstens zo belangrijk. Hoe val je als makelaar op in een concurrerende markt en hoe trek je de aandacht van potentiële klanten?

channel4you
Channel4you Makelaar

Narrowcasting van Channel4you is de perfecte oplossing voor makelaars! Stel je voor, je loopt door een drukke winkelstraat en je aandacht wordt getrokken door een huis in de etalageruit van de makelaar. Je stapt het makelaarskantoor naar binnen voor meer informatie over het huis.. Met onze narrowcasting schermen maak je van voorbijgangers potentiële klanten! Het trekt de aandacht, zelfs in een drukke winkelstraat of buiten openingstijden.

Narrowcasting van Channel4you

Narrowcasting is het weergeven van informatie op een beeldscherm. Het is een vorm van digitale communicatie via televisieschermen. Onze schermen zijn zeer geschikt om een woning of object te presenteren. Het woningaanbod is op deze manier dynamisch, haarscherp en altijd up-to-date. Naast het woningaanbod kun je natuurlijk ook nieuwtjes, woon- en verkooptips of andere dingen presenteren op het scherm. Je bepaalt zelf waar het scherm wordt opgehangen en wat op het scherm te zien is! Een eigen scherm kan voor een makelaar op vele manieren worden gebruikt en is een zeer effectief middel.

Adverteer als makelaar in de regio

Het narrowcasting concept van Channel4you gaat nog een stapje verder dan alleen een scherm. Naast een eigen beeldscherm adverteer je in het schermnetwerk van Channel4you en kun je jouw bedrijf op diverse locaties in de regio onder de aandacht brengen. Een unieke en zeer effectieve manier van promotie. Je advertentie wordt regionaal meer dan 50.000 keer getoond aan jouw doelgroep. Op de bovenzijde van het scherm kun je jouw eigen boodschap weergeven en op de onderzijde adverteer je in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. Je kunt zelf heel eenvoudig, snel en onbeperkt aanpassingen doorvoeren. Door op deze manier te adverteren bereik je als makelaar je doelgroep sneller, eenvoudiger en doelgericht.

Lees meer >

Channel4you Makelaar
Channel4you Makelaar

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450  of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.