TWS Tweewielerservice

Inlaat 69, Grootebroek

1048316

Over TWS Tweewielerservice

TWS Tweewielers, Uw fietsenwinkel, in de regio!
Verkoop, onderhoud en reparatie van elektrische fietsen en verder van alles waar pedalen aan zit.

Branches

(Brom)-fietswinkels

Locatie

Ligging Winkelplein
Positie Etalage
Naam Kloosterhof en Oostersluis
Segment

Foto's van de locatie

Channel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detailChannel4you Locatie detail

Scherm

In de etalage van TWS Tweewielerservice in Grootebroek is een 42 inch digitaal scherm geplaatst die goed zichtbaar is voor bezoekers en voorbijgangers van deze winkel. Het scherm is verdeeld in twee zones. De bovenste zone is in gebruik van de fietsenwinkel en de onderste zone is te gebruiken door adverteerders.

Lokaal adverteren met jouw bedrijf, dienst of product bij TWS Tweewielerservice in Grootebroek? Boek gemakkelijk en snel jouw advertentie in op deze locatie en deze is binnen 24 uur zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Positie

Locatie Etalage
Zichtbaar Buiten

Kaart

Channel4you Locatie detail
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.