Narrowcasting sportschool

Door de coronaperiode zijn mensen zich bewuster geworden van sporten. Dat is goed voor de sportschooleigenaren, maar als ergens meer vraag naar is, komt er ook meer aanbod. De concurrentie is gegroeid. Het is daarom belangrijk om als sportschool zichtbaar te zijn en te adverteren. Channel4you helpt je hierbij!

Waarom narrowcasting in een sportschool?

Als je om je heen kijkt in de sportschool zie je vaak genoeg schermen hangen. Er komen verschillende dingen voorbij: het laatste sportnieuws, voedingsadvies, verhalen van mensen, tips tijdens het sporten, je recente post op sociale media, etc. De informatie kan zowel intern als extern handig zijn. Echter is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor sportattributen of voedingssupplementen te adverteren op de schermen. Jouw doelgroep is namelijk al aanwezig op de plek waar de schermen hangen. Door middel van narrowcasting kun je niet alleen jouw huidige klanten behouden, maar ook juist nieuwe klanten werven. Verder is gebleken dat mensen tijdens het sporten een hoge attentiewaarde hebben. Ze nemen de informatie snel in hen op. Een enorme kans dus voor de adverteerder!

Eenvoudig beheer en snelle aanpassingen

Het weergeven van informatie op een beeldscherm wordt narrowcasting genoemd. Channel4you maakt het met hun software gemakkelijk om de content op de schermen te beheren en aan te passen. Veranderd de uitslag van een wedstrijd? Geen probleem! Je kunt het eenvoudig en snel zelf aanpassen. 

Om niet alleen te adverteren in je eigen regio heeft Channel4you een uitgebreid schermnetwerk. Op deze manier kun je jouw sportschool ook meer bekendheid geven in andere plaatsen. Door bij de juiste bedrijven te adverteren, spreek je jouw doelgroep aan. 

Mogelijkheden van narrowcasting in een sportschool:

  • Aankondigen nieuwe groepslessen
  • Aankondigen nieuwe sportapparaten 
  • Roosterwijzigingen
  • Laatste sportnieuws 
  • Personal trainer van dat moment 
  • Recensies van klanten

Narrowcasting Channel4you 

Wil je de zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten? Met de narrowcastingschermen van Channel4you heb je hierin alle mogelijkheden die je daarvoor nodig hebt. Ontdek deze mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op. 

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.