Narrowcasting in de zorg

Je zult er niet snel aan denken, maar wist je dat narrowcasting in de zorg handig kan zijn? Ziekenhuizen, huisartspraktijken, apotheken of andere zorginstellingen kunnen belangrijke informatie snel en overzichtelijk verspreiden. Neem als voorbeeld de wachttijd. Je kun door middel van narrowcasting jouw patiënten goed om te hoogte houden hoelang ze moeten wachten in de wachtkamer. Dit is niet het enige wat je met narrowcasting in de zorg kunt doen. In deze blog lichten we de mogelijkheden toe.

Waarom narrowcasting in de zorg? 

Met behulp van het narrowcastingsysteem van Channel4you zijn je patiënten, bezoekers en werknemers altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het komt voor dat je de patiënten moet laten wachten in de wachtkamer. Dan is het fijn om ze op de hoogte te stellen hoelang de wachttijd is. Dat kan met de schermen van Channel4you! Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voor zorgverzekeraars te adverteren. 

Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Omdat Channel4you het jou gemakkelijk wil maken, bieden wij niet alleen een beeldscherm aan, maar ook een software. Met onze gebruiksvriendelijke software is het eenvoudig om jouw scherm zelf te beheren. Je ziet direct wat er op het scherm getoond wordt en welke advertenties op dat moment actief zijn. Je stelt dit namelijk in via een software die je online kunt gebruiken. Vanuit daar kun je gemakkelijk de content op een narrowcastingscherm casten en aanpassen. Zo kun je ook eenvoudig inspringen op actualiteiten en is jouw content altijd up-to-date. Zijn er bepaalde veiligheidsvoorschriften in jouw praktijk die betrekking hebben op de coronapandemie? Toon ze op een narrowcastingscherm zodat patiënten meteen weten waar ze aan toe zijn en wat er van hen verwacht wordt.

Mogelijkheden van narrowcasting in de zorg

  • Wachttijd voor patiënten tonen
  • Aanwezigheid van huisartsen
  • Laatste gezondheidsinformatie van betrouwbare bronnen (RIVM, GGD, IVM, Het Rode Kruis etc.) 
  • Lokaal en regionaal nieuws tonen
  • Eigen praktijkinformatie weergeven
  • Openingstijden van de praktijk
  • Bewegwijzering

Narrowcasting Channel4you

Wil jij narrowcastingschermen binnen jouw zorginstelling met een gebruiksvriendelijke software? Met de schermen en software van Channel4you houd jij de patiënten goed en eenvoudig op de hoogte van informatie. Ontdek de mogelijkheden! Channel4you denkt graag met je mee. Neem gerust contact op!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.