Narrowcasting in de zorg

Binnen de zorg komt het vaak voor dat patiënten even moeten wachten. Dan is het wel zo fijn als de wachttijd zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Maak het wachten van je patiënten leuker én nuttiger met narrowcasting! Narrowcasting verzacht de wachttijd en is tegelijkertijd een efficiënt communicatiemiddel binnen jouw praktijk of zorginstelling.

channel4you
Channel4you Zorg

Narrowcasting toepassingen in de zorg en welzijn branche

Voor de zorg en welzijn branche kan narrowcasting op diverse manieren worden ingezet. We geven graag wat voorbeelden.

Juiste informatie over wachttijden

Channel4you Zorg
Channel4you Zorg

Beter geïnformeerde patiënten zijn vaak tevreden patiënten. Door de wachttijden te tonen, weten ze waar ze aan toe zijn en hebben ze meer begrip voor uitloop. Dit bevordert de patiënttevredenheid binnen de praktijk en de hele branche van zorg en welzijn.

Onze narrowcasting software kan eenvoudig gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. De patiënt ziet dan direct wanneer hij of zij aan de beurt is en bij welke balie hij of zij zich kan melden.

Informatie en ontspanning

Naast informatie over wachttijden en algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met amuserende content. Denk aan nieuwsberichten, video’s over een specifiek thema binnen de zorg, weetjes of weerberichten. Door de afwisseling lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang.

Een professionele uitstraling

Een beeldscherm in de wachtkamer is actueel, dynamisch en zorgt voor een professionele uitstraling. Wij zorgen voor een sjabloon dat al is voorzien van jouw huisstijl, inclusief logo. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de patiënten. Ben je actief op social media? Dan biedt de Facebookkoppeling uitkomst! Stel éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch je nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm.

Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief

De narrowcasting software van Channel4you is eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief in gebruik. Door de ruime opzet met duidelijk onderscheid tussen onderdelen, grote knoppen en informatieve meldingen is het beheren van je schermen heel gemakkelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Lees meer >

Channel4you Zorg
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450  of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.