Narrowcasting bij een kinderdagverblijf

Is het slim om een narrowcastingscherm op te hangen bij een kinderdagverblijf? Zeker! Je wilt als kinderdagverblijf iedere ouder bereiken met het laatste nieuws. Elke dag komen veel ouders hun kind afzetten. Door een narrowcastingscherm op te hangen bereik je hen direct met het laatste nieuws binnen het kinderdagverblijf.

Waarom narrowcasting bij een kinderdagverblijf?

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar kind in goede handen is. Het is daarom als kinderdagverblijf belangrijk om transparant en betrouwbaar over te komen. Met een narrowcastingscherm bij de ingang blijven de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het kinderdagverblijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s van leuke activiteiten (met goedkeuring van de ouders) te vertonen zodat de ouders kunnen zien dat de kinderen het naar hun zin hebben.

De mogelijkheden van narrowcasting op een kinderdagverblijf:

  • Voorstellen nieuw personeel
  • Herinneren hoofdluisinspectie
  • Dagprogramma
  • Jarige kinderen
  • Overzicht activiteiten

Software narrowcasting

De berichten zijn gemakkelijk te plaatsen door middel van onze software. Wij maken geen gebruik van ingewikkelde apps, maar we werken met een duidelijke en overzichtelijke software. Deze software is te gebruiken via een webbrowser waardoor je met elke computer of tablet de software kunt gebruiken.

Op de beginpagina vind je nuttige informatie over je schermen en advertenties én kun je zien welke advertenties worden vertoond.  

Narrowcasting Channel4You

Met narrowcasting van Channel4You val je op en heb je de mogelijkheid om bezoekers van een kinderdagverblijf op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Door middel van onze gebruiksvriendelijke software kun je zelf de boodschap aanpassen en instellen.

Meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.