Promotie voor kinderdagverblijven.

Narrowcasting schermen in kinderdagverblijven?

channel4you
Channel4you Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Is het slim om een Narrowcastingscherm op te hangen bij een kinderdagverblijf? Zeker! Je wilt als kinderdagverblijf iedere ouder bereiken met het laatste nieuws. Elke dag komen veel ouders hun kind afzetten. Door een Narrowcastingscherm op te hangen bereik je hen direct met het laatste nieuws binnen het kinderdagverblijf.

Waarom narrowcasting bij een kinderdagverblijf?

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar kind in goede handen is. Het is daarom als kinderdagverblijf belangrijk om transparant en betrouwbaar over te komen. Met een Narrowcastingscherm bij de ingang blijven de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het kinderdagverblijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s van leuke activiteiten (met goedkeuring van de ouders) te vertonen zodat de ouders kunnen zien dat de kinderen het naar hun zin hebben.
Lees verder >

Channel4you Kinderdagverblijf
Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450  of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.