Narrowcasting in de zorg

Narrowcasting in de zorg

Binnen de zorg komt het vaak voor dat patiënten even moeten wachten. Dan is het wel zo fijn als de wachttijd zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Maak het wachten van je patiënten leuker én nuttiger met narrowcasting! Narrowcasting verzacht de wachttijd en is tegelijkertijd een efficiënt communicatiemiddel binnen jouw praktijk of zorginstelling.

Narrowcasting toepassingen in de zorg en welzijn branche

Voor de zorg en welzijn branche kan narrowcasting op diverse manieren worden ingezet. We geven graag wat voorbeelden.

Juiste informatie over wachttijden

Narrowcasting in de zorg

Beter geïnformeerde patiënten zijn vaak tevreden patiënten. Door de wachttijden te tonen, weten ze waar ze aan toe zijn en hebben ze meer begrip voor uitloop. Dit bevordert de patiënttevredenheid binnen de praktijk en de hele branche van zorg en welzijn.

Onze narrowcasting software kan eenvoudig gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. De patiënt ziet dan direct wanneer hij of zij aan de beurt is en bij welke balie hij of zij zich kan melden.

Informatie en ontspanning

Narrowcasting in de zorg

Naast informatie over wachttijden en algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met amuserende content. Denk aan nieuwsberichten, video’s over een specifiek thema binnen de zorg, weetjes of weerberichten. Door de afwisseling lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang.

Een professionele uitstraling

Een beeldscherm in de wachtkamer is actueel, dynamisch en zorgt voor een professionele uitstraling. Wij zorgen voor een sjabloon dat al is voorzien van jouw huisstijl, inclusief logo. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de patiënten. Ben je actief op social media? Dan biedt de Facebookkoppeling uitkomst! Stel éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch je nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm.

Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief

De narrowcasting software van Channel4you is eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief in gebruik. Door de ruime opzet met duidelijk onderscheid tussen onderdelen, grote knoppen en informatieve meldingen is het beheren van je schermen heel gemakkelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

informatie aanvragen

Horend GoedBBB HealthboutiqueReva Center

Onze klanten aan het woord.

Wij zijn nog steeds erg blij met ons Channel4you scherm. Wij hebben deze laten plaatsen boven onze balie, zodat hij zichtbaar is vanaf de straat (we laten hem ook aan staan ‘s avonds!) en vanuit onze winkel/koffietafel.
Onze klanten zie je kijken naar de wisselende informatie en stellen daar ook vragen over. De bovenzijde van het scherm is eenvoudig aan te passen via een internet site, zodat onze acties en nieuwtjes altijd “nieuw” zijn. Op de onderkant komen lokale adverteerders tevoorschijn. Wij adverteren op de schermen van andere ondernemers uit de Zaanstreek en Uitgeest naar onze eigen keuze. Ook dat is simpel te wijzigen! Ondernemen doen we samen en daar speelt Channel4you perfect op in!Sandra, Horend Goed - Krommenie, Zaandam
Een aantal maanden geleden ben ik benaderd voor Channel 4 You of ik interesse had in een scherm bij mijn bbb healthboutique in haarlem.

Ik was niet direct overtuigd, aangezien ik een startende ondernemer ben en het wel een investering vraagt. Ik ben erg blij dat ik het wel gedaan heb. Er lopen veel mensen langs, die nu door de filmpjes die er gedraaid worden kunnen zien wat er binnen de boutique gebeurd. Ik merk dat er meer dames komen binnenlopen. Daarnaast trekt het in het donker ook de aandacht op grotere afstand. Ik ben blij met de keuze!
Marlene, BBB Healthboutique - Haarlem
Bij Yindee Mondzorg gebruiken wij het scherm van Channel4you al een half jaar met zeer tevredenheid. De beeld kwaliteit is erg goed en het gebruik van de programma is vriendelijk.
Als zelfstandige mondhygiënist is deze concept zeer fijn en prijs vriendelijk, vooral voor de exposure die verkregen wordt.Yindee Mondzorg - Heemskerk
Ook Reva Centre was opzoek naar een goede oplossing om op een persoonlijke manier meer zichtbaar te zijn. We adverteren ook regelmatig in de krant, we zijn actief op Facebook, Instagram en op onze eigen website maar we wilden net wat meer: persoonlijke informatie geven aan onze cliënten in de wachtkamer en duidelijk zichtbaar adverteren bij ondernemers in de regio. In dat geval bleek maar 1 oplossing de beste en dat is Narrowcasting via Channel4You! Een zeer actieve organisatie die snapt hoe verbinding maken werkt. De portal-omgeving is voor mij als klant heel gebruiksvriendelijk. Onze advertenties en templates kan ik eenvoudig aanpassen en de maandelijkse rapportage is transparant weergeven. En wanneer ik er toch niet uit kom, dan zijn er twee kundige en vriendelijke backoffice medewerksters die snappen wat service verlenen is. Ik ben zeer tevreden en wil de goede relatie nog lang voortzetten! Jenny Osendarp, Reva Centre Fysiotherapie - Heemskerk

Lokaal adverteren binnen elke branche.