Narrowcasting in de zorg

In de zorg moeten mensen vaak wachten in de wachtruimte. Daarom is het ideaal om gebruik te maken van narrowcasting, om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken. Zo verzacht het de wachttijd en is het een efficiënt communicatiemiddel binnen jouw praktijk of zorginstelling. Met narrowcasting maak je het wachten leuker én nuttiger!

Narrowcasting in de wachtruimte

In de wachtruimte kijken veel mensen om zich heen, wat het de perfecte plaats maakt voor narrowcasting. Je kunt via narrowcasting interessante en relevante informatie tonen. Door afwisseling lijkt de wachttijd vaak minder lang te duren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Informatie over wachttijden

Patiënten die goed geïnformeerd worden zijn vaak tevreden patiënten. Door wachttijden te tonen, weten de patiënten waar ze aan toe zijn. Vaak hebben ze dan ook meer begrip voor uitloop. Ook kan je de software koppelen met een volgnummersysteem. Zo is er te zien wanneer de patiënt aan de beurt is en bij welke balie hij of zij zich kan melden.

  • Entertainment

Naast de belangrijke informatie kan er ook algemene informatie worden getoond, zoals bedrijfsinformatie, nieuwsberichten, weetjes, het weerbericht of een filmpje over een specifiek thema in de zorg.  

  • Toon informatie en geef voorlichting of tips

Een narrowcasting scherm kan ook goed gebruikt worden om patiënten wat bij te brengen. Zo kan een tandarts poetstips delen en een huisartsenpraktijk kan het scherm gebruiken om zorg gerelateerde onderwerpen te delen, zoals stoppen met roken of overgewicht. 

Narrowcasting in de zorg en welzijn branche

Narrowcasting zorgt voor een professionele uitstraling. Wij van Channel4you zorgen voor een sjabloon dat al is voorzien van jouw huisstijl, inclusief logo. Dit zorgt voor herkenbaarheid.

Ben je actief op social media? Dan bieden wij een speciale facebookkoppeling aan! Stel éénmalig een koppeling met Facebook in en je krijgt automatisch de nieuwste Facebook Pagina-berichten op je scherm te zien.

Narrowcasting van Channel4you

De narrowcasting software van Channel4you is eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief in gebruik. Door de ruime opzet met duidelijk onderscheid tussen onderdelen, grote knoppen en informatieve meldingen is het beheren van je schermen heel gemakkelijk. Met elke computer of tablet die verbonden is met internet kun je de software gebruiken. Je kunt regelmatig je content vernieuwen als het niet meer relevant is. Ook kun je zelf beslissen hoelang iets in beeld moet blijven, maar ook in welke periode of op welke dagen van de week iets te zien moet zijn.

Wil je meer weten over narrowcasting van Channel4you? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We laten je graag de vele mogelijkheden zien!

Voorbeeld narrowcasting schermen

Meer weten?

Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Heb je interesse in een eigen beeldscherm of wil je meer weten over het adverteren in ons schermennetwerk? Bel ons via 088-9090450 of vul het contactformulier in. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.